Webwinkel

Ben je van plan om een webwinkel te beginnen, te optimaliseren of te vernieuwen? ONMEDIA is hiervoor jouw e-commerce adres. Sinds 2008 ontwikkelen wij webwinkel oplossingen en realiseren wij diverse koppelingen met o.a. ERP-pakketten, Payment Service Providers, voorraad- en e-mailsystemen. Wij bieden een gestandaardiseerd webwinkel pakket vanaf 250,- euro. Vragen? Neem contact met ons op.


Betaalmodules
Betaalmodules
De webwinkel kan uitgerust worden met diverse betaalmethodes zoals o.a. iDEAL, PayPal, Mollie, Creditcards, Overboeking, Eenmalige machtiging, Rembours, Mister Cash, Giropay etc.
Rapportages
Rapportages
Meten is weten. De webwinkel produceert diverse statistieken zodat in één oogopslag zichtbaar is welke producten gangbaar zijn, waar je bezoekers vandaan komen etc.
Uitbreidbaar
Uitbreidbaar
De webwinkel is modulair ontwikkeld. Zo is het mogelijk om in een later stadium de webwinkel uit te breiden met extra opties of maatwerk oplossingen.
Koppelingen
Koppelingen
Wanneer je meer wilt automatiseren kunnen koppelingen veel tijd besparen. ONMEDIA ontwikkelt koppelingen met o.a. ERP-pakketten, Payment Service Providers, voorraad- en e-mailsystemen.
Workshop
Workshop
Om je zo goed mogelijk van start te laten gaan kunnen wij een workshop voor jou en je werknemers verzorgen. Hierin wordt het hele beheergedeelte van de webwinkel toegelicht.
Affiliates
Affiliates
Wij kunnen diverse affiliate netwerken integreren in uw webwinkel. Door middel van deze integratie is het mogelijk om door middel van affiliates extra orders en bezoekers te genereren.