Menu

Over ONMEDIA

Internetbureau

ONMEDIA is sinds 2008 een innovatief internetbureau voor middelgrote en grote organisaties. Voor zowel het ontwerp, de techniek en complete hosting kun je bij ONMEDIA terecht. Zo is ONMEDIA gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een eigen uitstraling.

We hanteren een procesmatige werkwijze met strikte deadlines. Door deze met jou afgestemde gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het productieproces kunnen wij uitkijken naar een succesvolle samenwerking.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat online-doelen bereikt worden. Zij het, het vergroten van je klantenkring, het verhogen van de omzet of het verbeteren van je klantenservice. We helpen je bij het vaststellen en toepassen van de juiste internetstrategie door de online-doelen om te zetten naar webmogelijkheden. Wij denken actief mee, zowel voor, tijdens als na het ontwikkelen van je website of webapplicatie.

ONMEDIA bestaat uit een klein team van samenwerkende ondernemingen gespecialiseerd op het gebied van techniek, design, hosting en marketing. We zijn betrokken bij ons werk en bieden creatieve oplossingen. Onze gezamenlijke passie: effectieve, onderscheidende oplossingen bouwen waar zowel de klant als wij trots op zijn. Heb je interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op!