Menu

Over ONMEDIA

Internetbureau ONMEDIA

ONMEDIA is sinds 2008 een innovatief internetbureau. Voor zowel het ontwerp, de techniek en complete hosting kun je bij ONMEDIA terecht. Zo zijn we gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een eigen uitstraling gehost op een stabiel platform.

Internet oplossingen

Domeinregistratie

Wil je beschikken over een uniek adres op internet? ONMEDIA regelt het voor je.

Webhosting

Beheer je website eenvoudig met de krachtige features in ons online controlepaneel.

Webapplicaties

Wij maken geavanceerde techniek zo gebruiksvriendelijk mogelijk, zodat jij je kan focussen op wat je echt belangrijk vindt.

Online vormgeving

Wij zorgen voor een onderscheidende online vormgeving en pixel nauwkeurige realisatie.

Huisstijl

Een visuele identiteit die blijft hangen. Wij kunnen een logo en huisstijl maken dat feilloos past bij jouw bedrijf en doelgroep.

Drukwerk

Jouw eigen unieke flyers, briefpapier, visitekaartjes, spandoeken en andere originele reclame uitingen? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Grafische oplossingen

We hanteren een procesmatige werkwijze met strikte deadlines. Door deze met jou afgestemde gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het productieproces kunnen wij uitkijken naar een succesvolle samenwerking.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat online en offline doelen bereikt worden. Zij het, het vergroten van je klantenkring, het verhogen van de omzet of het verbeteren van je klantenservice. We helpen je bij het vaststellen en toepassen van de juiste strategie door de doelen om te zetten naar mogelijkheden. Wij denken actief mee!

ONMEDIA bestaat uit een schaalbaar team van samenwerkende ondernemingen gespecialiseerd op het gebied van techniek, design, hosting en marketing. We zijn betrokken bij ons werk en bieden creatieve oplossingen. Onze gezamenlijke passie: effectieve, onderscheidende oplossingen bouwen waar zowel de klant als wij trots op zijn. Heb je interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op!