Marketing

Miljoenen mensen zoeken dagelijks online naar informatie, producten, diensten en bedrijven. Die zoektocht begint meestal bij Google. Maar hoe zorg je ervoor dat je de doelgroep in deze zoektocht bereikt? Hoe kom je hoger in Google?

Wij maken websites vindbaar in zoekmachines. Daarvoor starten we campagnes die gericht zijn op het behalen van doelstellingen. Wil je meer bezoekers, aanvragen, downloads of verkopen via de website realiseren? Wij maximaliseren het rendement dat je uit bezoekers haalt. Het mooie is dat de resultaten meetbaar zijn.

Wij bieden de volgende internet marketing diensten:


emailmarketing
E-mailmarketing
Met onze e-mailmarketing software ben je in staat om in je eigen huisstijl een mailcampgne op te stellen. Van alle verzonden mailings is een overzicht en rapportage beschikbaar. Deze informatie kun je gebruiken om communicatie keer op keer te verbeteren.
google-adwords
Google Adwords
Google Adwords kan worden ingezet om online rendement te verhogen in de vorm van leads of verkopen. Daarnaast kan het worden ingezet voor branding doeleinden, om nieuwe doelgroepen te bereiken en je online bereik vergroten.
google-analytics
Google Analytics
Google Analytics is een webanalyse-oplossing die je inzicht verschaft in het websiteverkeer en marketingeffectiviteit waarmee je beter de juiste advertenties kunt opzetten die beter getarget zijn. Hierdoor worden marketinginitiatieven versterkt.
PDF
PDF documenten
Door middel van dynamische pdf documenten kun je bezoekers gerichte informatie verstrekken in een pdf document. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een gepersonaliseerde brochure of folder aan te bieden wat zorgt voor een persoonlijke benadering.
enquete
E-Enquetes
Bedrijven of organisaties kunnen door middel van E-Enquets op een laag drempelige manier de mening van de klanten / prospecten / doelpubliek of bezoekers leren kennen. De resultaten van de enquetes kunnen eenvoudig bekeken worden in rapportages.
sms
Sms-campagnes
SMS is een zeer geliefd communicatiemiddel. Het is kort, to-the-point, simpel en vooral snel. SMS-communicatie kan op verschillende manieren worden ingezet voor je bedrijf.
social-media
Social media
Social media is de laatste tijd heel erg hot. Iedereen zit wel op een sociale netwerk site. Hier kun je als bedrijf of organisatie goed op inspelen. Integratie van Social media binnen je website kan dan ook een slimme keuze zijn. Zo creëer je meer interactie en wordt de website dynamischer.
webformulieren
Webformulieren
Wanneer je bezoekers een contact-, offerte- of maatwerkformulier wilt laten invoeren zijn webformulieren de oplossing. Bezoekers kunnen een formulier invullen waarna deze gemaild wordt.