Menu

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is het hoger positioneren van je website in de organische (gratis) zoekresultaten van zoekmachines, met als doel zo veel mogelijk relevante bezoekers aan te spreken in de zoekmachines.

Door middel van zoekmachine optimalisatie kun je heel veel relevante bezoekers naar je website leiden. De kosten zijn doorgaans stukken lager dan bezoekers via betaalde campagnes. Bij het inzetten van zoekmachine optimalisatie en Google AdWords kun je verwachten dat je conversie een enorme impuls krijgt.

Zoekmachine optimalisatie is meer dan zomaar advies geven of een mooi document sturen. Het traject dat we samen met je ingaan beginnen we met een analyse van de huidige situatie en passen onze werkwijze daar op aan. Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige actie, maar een doorlopend proces waarin er continu verbeteringen worden doorgevoerd om je concurrenten voor te blijven en de resultaten te blijven verbeteren.

De kosten voor zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van de situatie. De kosten worden gebaseerd op het verwachte aantal uren dat het traject nodig heeft.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.